default_mobilelogo

Kroppa.fi - ajanvaraus hyvinvoinnin ammattilaisille

 

Kroppa.fi ajanvaraus on tarkoitettu hyvinvoinnin ammattilaisille, jotka haluavat tehokkaan ja helposti hallittavan ajanvarausjärjestelmän omille palveluilleen. Et tarvitse omia kotisivuja, vaan voit ohjata asiakkaat omalle kroppa.fi -sivullesi, josta he voivat varata sinulle ajan nopeasti ja helposti kirjautumatta 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä. Itse palveluntarjoaja pystyy hallinnoimaan varauksia, palveluita, aika-asetuksia ja suljettuja päiviä / aikoja omasta Admin -osiostaan.

Olet sitten hieroja, fysioteraupeutti, osteopaatti, naprapaatti tai muu hyvinvoinnin ammattilainen Kroppa.fi ajanvaraus sopii juuri sinulle.

Muutamia nettivarauksen tuomia hyötyjä sinulle:

  • Voit keskittyä olennaiseen ja vähentää häiriöitä: asiakas voi suoraan nettisivujen kautta varata itselleen ajan. Vähennä työnteon lomassa tulevia puheluita ja rauhoita työympäristöä.
  • Asiakas voi varata milloin vain, joten se kasvattaa varaamisen helppoutta ja lisää todennäköisyyttä, että hän valitsee juuri sinut.
  • Varaukset aina nähtävissä eivätkä ne huku. Voit katsella varauksia vaikka kotona tietokoneelta. Kaikki varaukset ovat selkeästi järjestyksessä, eikä vaaraa epäselvistä muistiinpanoista.
  • Oma nettivarausjärjestelmä ei ole enää hinnasta kiinni - katso Ihmeellisen Edullinen Hinnasto

 

Ihmeellisen Edullinen Hinnasto:
Laskutus kerran kuukaudessa 9,90€/kk
Laskutus kuuden kuukauden välein           7,90€/kk

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.